Contact

Als uw huisarts of uzelf denken dat u baat kunt hebben bij gesprekken met een psycholoog, dan kan uw huisarts u doorverwijzen naar de Generalistische Basis GGZ, bedoeld voor lichte tot matig ernstige "stoornissen".
Deze hulp kan oplopend in aantal maximale minuten vallen onder Kort, Middel, Intensief of Chronisch en is vrij kortdurend. U kunt ook eerst gesprekken hebben gehad met een praktijkondersteuner, maar u kunt ook direct worden doorverwezen door uw huisarts.

Er zal eerst een intake plaatsvinden. Dan bespreek ik met u hoeveel gesprekken ik verwacht om u te kunnen helpen.
Als ik merk dat u niet in de Generalistische Basis GGZ geholpen kan worden, dan verwijs ik u terug naar de huisarts. Dan is een verwijzing naar mij als de klinisch psycholoog in de Specialistische GGZ nodig en kunt u zich bij mij aanmelden bij Stichting 1nP (www.1nP.nl) of is de hulp van de huisarts of de praktijkondersteuner voldoende en kunt u op eigen kracht verder (zelfhulp).

Psychologische Praktijk van Brussel Om voor vergoeding in aanmerking te komen is een VERWIJSBRIEF van uw huisarts nodig. Verder moet u een identiteitsbewijs en een verzekeringskaartje meenemen op de eerste afspraak.

Om een afspraak te maken kunt u me het beste telefoneren;
dit werkt het snelst: 0165 533261.
U kunt ook e-mailen: gjvbrussel@hetnet.nl.
Indien nodig, kunnen ook in overleg afspraken buiten kantoortijd gemaakt worden.
Er is op dit moment geen wachtlijst.

Psychologische Praktijk Van Brussel
Mosberg 30
4708 NA Roosendaal


Zo bereikt u ons: Mosberg 30 ligt in de wijk Weihoek (Tolberg). Klik hier voor een grotere kaart / routebeschrijving.

Psychologische Praktijk Van Brussel
Mosberg 30
4708 NA Roosendaal
0165-533261


Grotere kaart weergeven / routebeschrijving